att köpa katt från oss


Vid intresse av att köpa kattunge vill jag att ni först berättar lite om er och om hur katten kommer att ha det hos er.

Det är viktigt att ni tänker igenom vad det innebär med en ny liten familjemedlem. En del menar att man kan tänka att en bengal är lite mer som en hund än en katt, hur vida det stämmer låter jag vara osagt - men skriver under på att bengaler vill ha sällskap, de är aktiva, smarta, vill vara med och behöver utmaningar. Bengaler passar inte som utekatter, men kan lära sig gå i koppel. En rastgård kan också vara ett alternativ för små leoparder som är sugna på att vara utomhus.

Om du inte kan vara tillsammans med din bengal så mycket som behövs är det viktigt att det finns sällskap av en kattkompis.

Barn och Bengaler är en utmärkt kombination tycker jag - det händer mycket roligt att vara med i för en aktiv och nyfiken bengal tillsammans med barn :)


Kattungarna flyttar tidigast vid 12 veckors ålder. Innan flytten till sitt nya hem är de grundvaccinerade, hälsokontrollerade av veterinär, avmaskade, chip-märkta, försäkrade i Agria, registrerade i SVERAK och har sin stamtavla. De får med sig en filt med trygg doft från mamma, lite mat de är vana vid och några leksaker.

Självklart får ni support av mig och ni kan alltid höra av er om funderingar och annat som rör er katt.


Är man intresserad av en viss färg, kön etc kan man alltid höra av sig och anmäla sitt. intresse, så får man information om det skulle komma en liten drömkatt.